Mey-et Hakkında

Yılların verdiği tecrübe ile ekip çalışmasını birleştiren firmamız; hızlı, ergonomik ve ekonomik çözümleri ile kısa sürede sektörün zirvesindeki yerine ulaşmıştır.
Firmamız, Yusuf Yalçın tarafından 2010 yılında Konya?da kurulmuştur. Kuruluşundan bu güne kadar 150?yi aşkın et entegre tesisi ve çeşitli ekipmanların imalat ve montaj işlerini gerçekleştirmiştir. Sektörün nabzını tutan, öncü kuruluş Mey-et Mak San Tic Ltd Şti sürekli kendini yenileyen bir çizgi izlemiş, yaptığı her yeni tesiste gelişen teknolojiyle birlikte, sektörün sorunlarını çözmek adına birçok katkıda bulunmuştur. Yılların verdiği tecrübe ile ekip çalışmasını birleştiren firmamız; hızlı, ergonomik ve ekonomik çözümleri ile kısa sürede sektörün zirvesindeki yerine ulaşmıştır. Firmamız bünyesinde proje, çet raporu düzenleme, entegre ruhsatı alımı gibi müşavirlik hizmetlerinin yanı sıra, kaba inşaat işleri de dahil anahtar teslimi et-entegre tesisi yapılmaktadır. Bir tesis için gerekli olan tüm ekipmanların imalatını ve montajını gerçekleştirebilen firmamız ayrıca tesiste kullanılan makine ve ekipmanların satış hizmetini de vermektedir.

Misyonumuz

Müşterilerimize ürün ve hizmetlerimizi, kalite anlayışımızdan ödün vermeden ve her seferinde insan, çevre ve doğanın yaşam düzenine katkıda bulunarak, alanında ürün kalitesini arttırıcı maliyet düşürücü çözümler sunmak.

Vizyonumuz

Alanında her türlü ihtiyaca cevap verebilecek çevre bilincini bünyesinde pekiştirilmiş kalite ve üstün hizmet anlayışıyla fark yaratan, Ürün güvenilirliği ve ürün çeşitliliğinde öncü, sürekli iyileştirme politikalarıyla özdeşleşen Kalite Yönetimi, deneyimli personeli ve müşteri memnuniyeti anlayışı ile, ilk akla gelen ve tercih edilen bir kuruluş olmaktır.

Temel Değerlerimiz

? Ürünün Güvenilirliği, ? Müşteri Memnuniyeti, ? Devamlı Kalite Anlayışı, ? Yenilikçi Olma, ? Dürüst Olma, ? Yasal Çalışma, ? Çevreye ve Topluma Katkıda Bulunma. ? Yüksek sorumluluk duygusu, ? Deneyim, ? Sürekli gelişim inancı, ? İş ahlakına bağlılık, ? Müşteri beklentilerini aşan katma değerli iş birliği değerlerine sahiptir.
Mey-et'in temel değerleridir.